Operational Lease

Operational Lease biedt comfort en gemak.

Alle componenten zijn inbegrepen, zodat je met  een factuur per maand verzekerd bent van mobiliteit. Natuurlijk geeft deze leasevorm je de meeste zekerheid

Financial Lease

Financial Lease wordt veel toegepast bij startende ondernemers met bestelauto's. Je hoeft niet te investeren en je bent flexibel. Ook zeer geschikt voor occasions.

Shortlease

Ideaal voor proeftijd of jaarcontract. Maar natuurlijk ook voor zelfstandige ondernemers. De auto kan je na een maand kosteloos inleveren . Flexibiliteit is hier het sleutelwoord.

Private Lease

Als je een nieuw auto wilt rijden en niet wilt investeren, is dit de oplossing. Geen fiscale verplichtingen zoals bijtelling. Inmiddels rijden er in Nederland al bijna 150.000 private leaseauto's rond.

Lease Consult en wagenparkbeheer

Voor fleetowners beheren wij hun wagenpark en adviseren wij hen hoe leasekosten te besparen. Daarnaast ondersteunen we bij het uitvoeren van hun autoregeling.

DealerLease Support

Voor veel dealers verzorgen wij hun leaseaanvragen. Door snel  zeer scherpe tarieven te offreren, weten zijn hun klanten nog beter aan zich te binden. Want natuurlijk leveren ze zelf de auto en doen ze het onderhoud in eigen huis.

Interim opdrachten

Voor veel verschillende partijen hebben we interim opdrachten uitgevoerd. Van Fleetowners tot verzekeringsmaatschappijen en van dealergroepen tot Leasemaatschappijen.

Import nieuwe auto’s

AutoLease Support importeert veel merken personenauto's en bestelauto’s met hoge kortingen tot soms meer dan veertig procent. De auto is naar eigen wens samen te stellen en wordt geleverd met Nederlandse garantie.

Ritregistratie

Met onze rit registratiesysteem worden alle autoritten online bijgehouden. Plaats, tijden, snelheid en verreden kilometers. Ideaal voor je administratie en de opgeven bij de fiscus.

LeaseSupport

Meerdere leasemaatschappijen hebben wij opgezet voor partijen.

www.claxion.nl voor een onafhankelijk autobedrijf

www.forwardlease.nl voor een grote Renault / Kia dealerholding met 20 vestigingen.