Private Lease

Private lease is enorm in opkomst, er rijden in Nederland inmiddels 150.000 private lease auto’s rond. Dat komt omdat het de meest eenvoudige vorm van autorijden is. Voor een vast bedrag per maand heb je geen omkijken meer naar je autokosten. Bovendien hoef je niet in een keer een forse investering te doen.

Erkende leasemaatschappijen hebben gezamenlijk  samen met de consumentenbond het Private Lease Keurmerk in het leven geroepen om jou als consument 5 zekerheden te bieden. Leasesupport zet het voor je op een rij.

 

Eerlijke voorwaarden

De Algemene voorwaarden zijn eerlijk en tot stand gekomen in samenwerking met de Consumentenbond.

Compleet product

Het is vooraf duidelijk wat er wel en niet in de leaseprijs zit. Je leasecontract is inclusief onderhoud, reparaties, verzekeringen, pechhulp, vervangend vervoer en wegenbelasting.

Bescherming tegen te hoge financiële lasten

De leasemaatschappij gaat bekijken en beoordelen hoeveel je wilt en kunt betalen. Daardoor heb jij de zekerheid dat je de maandelijkse leasekosten kunt betalen.

14 dagen bedenktijd

Je moet zorgeloos kunnen genieten van je leaseauto en goed kunnen nadenken over deze beslissing. Daarom heb je na ondertekening van het contract nog 14 dagen bedenktijd.

Zekerheid als je een klacht hebt

Mocht er een geschil zijn, dan wordt dit snel opgelost door een onafhankelijke geschillencommissie.

 

Wij werken uitsluitend met leasemaatschappijen die het private lease keurmerk voeren. En Leasesupport heeft daar een aantal belangrijke voorwaarden aan toegevoegd.

Als je minder kilometers rijdt met je auto dan in het contract is af gesproken.

In dit geval krijg je de kosten van de minder gereden kilometers terug, dat is wel zo eerlijk en die kilometerprijs is natuurlijk even hoog als de prijs die je zou betalen als je meer kilometers zou rijden.

Vervangende Auto.

Als je auto defect is krijg je gratis een vervangende auto na 48 uur. Dat is volgens het keurmerk pas na 72 uur.

Eigen risico bij schade:

Als je schade rijdt die niet verhaalbaar is, betaal je bij veel leasemaatschappijen een eigen risico van € 500,-. Dat is via Lease support slechts € 225,-

Verzekering van Inzittenden

Natuurlijk wil je dat alle inzittenden goed verzekerd zijn. Dat is standaard bij al onze leasecontracten.

Je wilt tussentijds van je leasecontract af.

De auto kan je niet kosteloos voortijdig inleveren want de afschrijving is over alle leasetermijnen gelijk verdeeld. Maar we hebben dat weten te beperken. Je betaalt na een jaar slechts 30% van de resterende leasetermijnen. Dat kan bij anderen oplopen tot 50%.

De Leaseprijs:

Samen met goede voorwaarden is de scherpe leaseprijs erg belangrijk; uiteraard zorgen wij daar ook voor.