Testimonials

Beste Arjan, Graag wil ik getuigen van de werkzaamheden die jij voor mij en mijn werknemer naar volle tevredenheid hebt gedaan. Mijn werknemer Rick had ik toegezegd een auto te mogen uitkiezen. Zoals dat gaat met mannen en auto’s waren er wel een paar wensen bij hem aanwezig. Maar het wonder geschiede en Rick had uiteindelijk een auto uitgezocht. Met jou had ik al eerder doorgesproken op welke wijze ik de leaseconstructie wilde en dus gaf ik die auto aan je door. Vervolgens wees je mij, na enig uitzoekwerk, op het feit dat er een levertijd op zat van 20 weken. Dit was uiteraard te lang wachten voor Rick, want als ie iets uitzoekt dan wil je het meteen hebben natuurlijk! Je hebt daarna opties aangedragen van auto’s die wel op redelijke termijn te leveren waren en hebt actief geholpen bij het verdere uitzoekwerk. Dit heeft uiteindelijk geleid tot een auto waar Rick blij mee is (en ik dus ook uiteindelijk)’ Voor de uiteindelijke invulling van de leaseconstructie kwam je nog met adequate tips en een gerichte aanpassing om het voor mij nog voordeliger te maken. Erg plezierig en erg “to the point” allemaal. Erg bedankt dat je dit zo hebt uitgevoerd. Het heeft op mij een hele prettige, vlotte en professionele indruk achtergelaten en ik weet je voortaan te vinden als ik weer een auto nodig heb. Met veel vertrouwen zal ik jou aanbevelen bij mijn klanten en ik raad eenieder aan om hetzelfde te doen! Atria Makelaardij A.l.V. Pollen Registermakelaar-Taxateur o.z. (RMT)