Over ons Meer dan 30 jaar ervaring

Met ruim 30 jaar lease ervaring en gedegen marktkennis kan Leasesupport je optimaal van dienst zijn. Door intensief samen te werken met leasemaatschappijen en auto dealers. Een sterk netwerk gecombineerd met snelle service en een bijzonder concept. Leasesupport is onafhankelijke en de specialist die voor jou het scherpste leasetarief en de beste leasevoorwaarden uit de markt presenteert.

Personen auto's of bestel auto's , altijd de scherpste lease deal.

Arjan Overbeeke

De drijvende kracht achter Lease support is Arjan Overbeeke. Arjan heeft in de afgelopen jaren meerdere operationele, commerciële en leidinggevende functies vervuld bij verschillende autolease maatschappijen. Voor enkele autodealer bedrijven heeft hij hun eigen leasemaatschappij gestart. Lease support zorgt voor de beste deal uit de markt en ondersteunt daarnaast bedrijven om op leasekosten te kunnen besparen. Voor grotere ondernemingen ondersteunt Leasesupport bij het opzetten van een auto regeling en het begeleiden van hun wagenpark. De opdrachten waar hij voor staat, worden altijd volgens afspraak en met zorg uitgevoerd.

Testimonials

Beste Arjan, Graag wil ik getuigen van de werkzaamheden die jij voor mij en mijn werknemer naar volle tevredenheid hebt gedaan. Mijn werknemer Rick had ik toegezegd een auto te mogen uitkiezen. Zoals dat gaat met mannen en auto’s waren er wel een paar wensen bij hem aanwezig. Maar het wonder geschiede en Rick had uiteindelijk een auto uitgezocht. Met jou had ik al eerder doorgesproken op welke wijze ik de leaseconstructie wilde en dus gaf ik die auto aan je door. Vervolgens wees je mij, na enig uitzoekwerk, op het feit dat er een levertijd op zat van 20 weken. Dit was uiteraard te lang wachten voor Rick, want als ie iets uitzoekt dan wil je het meteen hebben natuurlijk! Je hebt daarna opties aangedragen van auto’s die wel op redelijke termijn te leveren waren en hebt actief geholpen bij het verdere uitzoekwerk. Dit heeft uiteindelijk geleid tot een auto waar Rick blij mee is (en ik dus ook uiteindelijk)’ Voor de uiteindelijke invulling van de leaseconstructie kwam je nog met adequate tips en een gerichte aanpassing om het voor mij nog voordeliger te maken. Erg plezierig en erg “to the point” allemaal. Erg bedankt dat je dit zo hebt uitgevoerd. Het heeft op mij een hele prettige, vlotte en professionele indruk achtergelaten en ik weet je voortaan te vinden als ik weer een auto nodig heb. Met veel vertrouwen zal ik jou aanbevelen bij mijn klanten en ik raad eenieder aan om hetzelfde te doen! Atria Makelaardij A.l.V. Pollen Registermakelaar-Taxateur o.z. (RMT)

Antwoord op al uw vragen